funkykidz.jpg

Funkykidz och Bliss

Höstens kurser startar vecka 38.

På Storsjöhallen har vi i dagsläget två olika barnträningskoncept, Funkykidz (2 år till och med årskurs 1) och Bliss Dance Academy (årskurs 2 – 5)

Funkykidz

Funkykidz är Sveriges största och roligaste dansskola för barn. Här får alla dansare 2-8 år släppa loss till riktigt bra dansmusik som är specialproducerad för Funkykidz. Musiken och mycket mer finns att lyssna/se på på www.funkykidz.se

Funkykidz bygger på värderingarna om rörelseglädje, att alla skall ha en given plats i gruppen och att det är barnens upplevelser som är det viktiga.

Vi på Storsjöhallen erbjuder klasser både på Storsjöhallen i Holmsund och på Folkets Hus i Obbola. Klasserna är indelade i åldersgrupperna 2-3 år, 4-5 år (förskola) samt förskoleklass till årskurs 1.

2-3 år: barnet måste ha fyllt 2 år vid kursstart. En förälder/vuxen ska alltid vara med på lektionen.

4-5 år: barnet måste ha fyllt 4 vid kursstart. Här går du i under tiden du går på förskola, även om du hinner fylla sex år.

Förskoleklass-årkurs 1: Här går barn från förskoleklass till årskurs 1.

Alla kurser är 10 veckor långa. Varje vår har vi en sprakande show där barnen får visa vad de lärt sig. På hösten har vi en mindre avslutning i danssalen.

Priset för kurserna är 1095 kr/termin. Detta faktureras efter första veckans kurser. Skulle ditt barn välja att sluta efter första tillfället måste du omedelbart meddela detta och då faktureras endast 100 kronor. Ingen återbetalning sker efter det.

Bliss

Bliss är en danskurs för dig som vill lära dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken av de grymmaste instruktörerna. Dessutom kan du träna hemma mellan lektionerna. På Blissdance.se finns alltid koreografi från din lektion på nätet och där finns även mer information kring danskonceptet.

Från och med årskurs 2 till årskurs 6 kan du delta på Bliss Dance Academy här på Storsjöhallen och på Obbola Folkets Hus. Alla kurser är 10 veckor långa. Varje vår har vi en sprakande show där barnen får visa vad de lärt sig. På hösten har vi en mindre avslutning i danssalen.

Priset för kurserna är 1095 kr/termin. Detta faktureras efter första veckans kurser. Skulle ditt barn välja att sluta efter första tillfället måste du omedelbart meddela detta och då faktureras endast 100 kronor. Ingen återbetalning sker efter det.

Anmälan

Du får ett bekräftelsemejl direkt efter anmälan och det gäller som kvitto på anmälan (kolla skräpposten om ni inte får något). Om ni hamnar på vår reservlista framgår det på bekräftelsemejlet och vid anmälan. Observera att det vi först frågar efter på anmälan är förälderns namn och personnummer eftersom vi fakturerar avgiften en bit in på terminen.

Viktigt! Anmäl även om ni hamnar på reservlistan, om det blir tillräckligt många reserver har vi möjlighet att starta upp ännu en grupp.

Klicka på gruppen du vill anmäla till så flyttas du vidare till anmälningssidan. Observera att det är den vuxnas personnummer och namn som ska fyllas i i början av anmälan - för fakturering. 

Kurser hösten 2019.   

Bliss:
Bliss Obbola Tisdagar kl 18.10-18.55 INGEN BLISS I OBBOLA denna termin.
Bliss Holmsund Torsdagar kl 15.30-16.15 Johanna och Minna*

Funkykidz Holmsund:
2-3 Holmsund Måndagar kl 17.00-17.40 Ellen och Elsa
2-3 Holmsund onsdagar 16.30-17.10 Anne
4-5 Holmsund Måndagar kl 18.00-18.45 Elsa och Ellen
4-5 Holmsund Fredagar kl 09.15-10.00 Anne och Annica**
Förskoleklass Tisdagar kl 14.30-15.15 Anne och Ulrika***
Årskurs ett Onsdagar kl 15.00-15.45 Anne och Ulrika***

Funkykids Obbola:
4-5 Obbola onsdagar kl.18.15-19.00 Elina
Förskoleklass -årskurs ett Obbola onsdagar kl. 17.15-18.00 Elina

 

* Vi hämtar barn från årskurs två på Skärgårdsskolan till Bliss träningen. 
** Vi hämtar och lämnar barn på Storsjö/Solbackens förskola
*** Vi hämtar och lämnar barn från fritids : förskoleklass och årskurs ett på Skärgårdsskolan. 

  

 

För ytterligare information, kontakta:

Ulrika Nygren, ansvarig Funkykidz och Blissdance
090-16 35 02ulrika.nygren@umea.se