20160131 Storsjöhallen behandling-7.jpg

Massage

Massage hjälper dig att förebygga stress, spänningar och muskelknutor. Våra utbildade och erfarna massörer kan utifrån dina önskemål utforma en massage anpassad för dina behov, så du får bukt på krämpor och besvär eller bara en stund att njuta och slappna av.

Boka i receptionen: 090 - 16 35 44

Vi erbjuder följande massagetyper:  

Avancerad Idrotts Massage

Avancerad Idrottsmassage är en djupgående massage som bygger på avancerade massagegrepp och teknik. Den är bra för såväl idrottsutövare med muskulära besvär som för dig med besvär i exempelvis nacke, korsrygg och ischiaskänningar. Vi börjar massagen med uppmjukning av musklerna, fortsätter med denna hårda specialteknik och avslutar med stretching för att öka den djupgående cirkulationen! 

Massagen beräknas ta totalt 60 min.

Bindvävsmassage

En djupgående och kraftfull behandling som är mycket verkningsfull mot gamla skador och problem.  Bindvävsmassage jobbar med vävnader i kroppen för att sänka spänningsgraden. Massagen utförs sittande och liggande och är en mjuk behandling. En behandlingsserie är minst en gång per vecka, minst 6 tillfällen. Behandlingen är 60 minuter och massage och koppning ingår förutom bindvävsmassagen.  

Finsk klassisk Massage 

Denna massagetyp har sitt ursprung i Finland och ger med sin speciellt hårda massageteknik en djupgående massage.  

Massagetider att välja på är 30, 45 eller 75 minuter per behandling, beroende på kundens önskemål.

Hot Stones Massage

Varma lavastenar används för att massarea med. Massagetekniken är mycket djupgående och förstärks ljuvligt av den värme som de heta stenarna ger, vilket bidrar till en mycket djup avslappning. 

Helkroppsmassagen tar 1 1/2 timme och halvkroppsmassagen tar 45 minuter.

Klassisk Massage

Den klassiska massagen ger ökad blodcirkulation i musklerna. Utmärkt för dig med spända muskler och/eller besvär med muskelknutor.

Massagetider att välja på 30, 45 och 60 minuters behandlingar.

Traditionell Kinesisk Medicin (TCM)

TCM är ett samlingsnamn för flera olika sorters traditionella behandlingsformer, t ex kopping och akupunktur som har sina rötter i Kina. Detta är en behandlingsform med fokus på helheten hos individen. 

En behandling tar cirka 60 minuter.