P-Fq-1Cw.jpeg

Träna hemma! Med oss och Les Mills

Livesända pass och onlineträning, för unga som gamla. 

LES MILLS On Demand 

Vi har ett samarbete med LesMills där ni nu erbjuds att teckna ett abonnemang på LesMills On Demand till rabatterat pris. (Om du inte provat förr så har du 60 dagars gratis prova på - utan köptvång) LesMills on Demand är en tjänst där du erbjuds mängder av olika gruppträningsklasser för hemmaträning. Klasserna är olika i utformning, intensitet och längd. Det finns klasser med och utan utrustning. 

klicka på denna länk för att läsa mer och komma till erbjudandet.

Storsjöhallens Gratis livesända gruppträningspass på Facebook

För att hjälpa alla er som tränar hemma sänder vi på Storsjöhallen liveklasser via Facebook varje vecka.
Du som är medlem (även med fryst kort) kan delta. Leta reda på facebookgruppen ”Storsjöhallen liveklasser” och ansök om medlemsskap. Vi sänder just nu kvällspass måndag - torsdag.  Schema läggs ut i gruppen inför varje vecka.

Pass och utrustning
Bodypump 45 min: Du behöver skivstång, vikter och gärna en stepbräda.
Cxworx 45 min: Du behöver ett gummiband (går även utan) samt om du har en viktplatta eller hantel. Ni kan köpa ett eget Les Mills Smartband för 320 kr i vår reception
 

Umeå kommuns Gratis seniorpass på youtube.

Vi lägger varje vecka ut nya träningpass riktade mot seniorer på Umeå kommuns hemsida. Dessa pass sänds via Youtube och det krävs varken inloggning eller att du laddar ner någon app. Det ligger ute ett yogapass och ett träningpass varje vecka och dessutom finns ett arkiv med gamla pass. Även om passen är riktade mot seniorer passar dom alla er som tränar för att må bra. Ta bar i lite mer och kanske kan du lägga till hopp om du vill ha mer kondtionsträning.

För att läsa mer om onlineträningen och hitta passen klicka på denna länk.

 

Tack för att ni hjälper till att hålla modet uppe, hålla avstånd och håller ut.

Publicerad 2021-03-08 Tillbaka till föregående sida