20151216 Storsjö bad-17.jpg

Badkalas

Gör något roligt och annorlunda till barnens födelsedag! Eller ska laget ha säsongsavslutning och ni har svårigheter att få plats? Våra lokaler passar utmärkt till att anordna en minnesvärd födelsedag, företagskväll, klassfest, säsongsavslutning m.m.

Ni kan välja mellan att hyra Aquarenan och simhallen eller enbart någon av de olika delarna. Totalt hyr ni anläggningen i 2 timmar och priset varierar beroende på vilka delar ni bokar:

Tider då du kan hyra Aquarenan/Simhallen (endast under skolåret):

 

Fm

Em/Kväll

Kväll

 

Fredag

-

-

19.00-21.00

Lördag

09.00-11.00

17.00-19.00

 

Söndag

09.00-11.00

17.00-19.00

 


*Söndagar och måndagar är simhallen bokad för annan aktivitet, badkalas kan då enbart bokas i Aquarenan

Du bokar badkalaset i vår reception, 090 - 16 35 44.
Var ute i god tid! Badkalasen är populära och blir snabbt uppbokade.

Såhär går det till:

Ni hyr Aquarenan och/eller simhallen under två timmar. Det går bra att komma en kvart före bokad tid för att hinna byta om. En kvart efter bokningstidens slut vill vi att ni är färdigduschade och klara i omklädningsrummen. Det går bra att ta med sig fika och sitta inne i Aquarenan och fika. Ingen badbevakning under uthyrd tid. Badbevaka varandra. Om något skulle hända finns livräddningsutbildad personal i huset som ni snabbt kan tillkalla via telefon. Alkoholhaltiga drycker får ej brukas i våra lokaler.

Betalning sker vid ankomst i vår reception. Observera att vi är en kontantfri anläggning så det är kortbetalning som gäller.

Förbeställ mat

Vill ni äta i samband med badet? Välj ur vår restaurangmeny så ställer vi iordning maten tills ni kommer. Ring och prata med restaurangens personal 090-16 31 76 för mer information. Grupprabatt på 10% på förhandsbokad mat. Obs, restaurangen är inte öppen för spontan försäljning under badkalasen.

Avbokning

Avbokning ska ske senast 14 dagar före bokad tid. Vid sent avbokad eller ej avbokad tid debiteras 50% av beloppet.

Hyr badtunnan

Vi har även en varm badtunna utomhus som går att hyra, antingen i samband med kalas eller på övrig tid.

500:- för 2 timmar + entréavgift

 

För att kunna boka våra lokaler behöver vi vissa uppgifter. Här kan du läsa mer om hur Umeå kommun behandlar personuppgifter.