20151216 Gym-12.jpg

Regler och allmän information

Följande regler gäller för allas trivsel i gymmet:

- Du skall vara ombytt till träningskläder (ej barfota/bar överkropp)
- Enbart inneskor får användas
- Lägg tillbaka vikter och redskap efter dig
- Maskiner och ställningar får ej flyttas
- Torkar rent konditionsmaskinerna efter användning
- Respektera våra öppettider
- Blanda ej träningstillskott i gymmet                                                              
- Totalförbjudet att röka och förtära alkohol i gymmet                                               
- Förbjudet att använda kalk och magnesium i gymmet, däremot tillåter vi flytande magnesium i Bunkern under förutsättning att ni städar efter er.


 Det är möjligt att ta med mindre barn in i gymmet, förutsatt att de förblir i barnvagnen/insats under hela vistelsen.

Kortregler

Träningskortet är personligt och får ej överlåtas. Ha alltid med dig ditt träningskort när du tränar. Det är förbjudet att släppa in personer som saknar giltigt kort och det är även förbjudet att vistas i gymmet utan att betala inträde. Olovlig träning samt olovlig användning av kalk och magnesium medför böter på 400 kr. Vid fortsatta överträdelser har Storsjöhallen rätt att häva ert medlemskap.

Åldersgräns

Åldersgränsen i gymmet är 15 år. Barn i åldern 11-14 år kan inleda kontrakt med målsman för att träna tillsammans hos oss. Avtalet innebär att barnet får träna tillsammans med målsman eller en av målsman godkänd annan vuxen som har löst medlemskap på Storsjöhallen med guld-, gym- eller gruppträningskort. Den vuxnes träningskort måste vara giltigt under barnets hela träningsperiod.

Klädförvaring

För att hålla gymmet städat och stöldrisken låg vill vi att du alltid använder skåpen i omklädningsrummen för att hänga av dig dina ytterkläder och skor under tiden du tränar. Skåpen är låsbara! Lås finns att köpa i receptionen för 40 kr, om du redan äger ett hänglås går det självklart bra att använda det istället!

Antidoping

Vi samarbetar med Västerbottens idrottsförbund för att eftersträva ett dopingfritt gym.

 

För att kunna köpa träningskort hos oss behöver vi vissa uppgifter. Här kan du läsa mer om hur Umeå kommun hanterar personuppgifter.